A világ legegyszerűbb csokihabja





Tényleg az. Percek alatt megvan, nincs benne semmi különös, mégis felejthetetlenül finom. A Stahl magazin tavaszi számában leltem rá erre a gyöngyszemre, és természetesen azonnal szerelem volt első látásra. Nem gondolkodtam sokat, már álltam is neki a finomságnak. Übergyorsan elkészül, hipergyorsan elfogy. Vigyázat, függőséget okoz!





A világ legegyszerűbb csokihabja







Hozzávalók: 


- 5 dl habtejszín


- 10 dkg étcsoki, apróra törve


- 10 dkg tejcsoki, apróra törve


Elkészítés:


A tejszínt és a kétféle csokit egy lábosba tesszük, és mérsékelt tűzön addig kevergetjük, amíg a csoki fel nem olvad. Kihűtjük, majd egy éjszakára mehet a hűtőbe.


Másnap reggel csak annyi a dolgunk, hogy a csokis tejszínt habbá verjük, elosztjuk poharakba vagy tálkákba, jól megpúpozzuk tejszínhabbal, és már habzsolhatjuk is a mennyei finomságot!




Jó étvágyat!



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tarka bácsi

Cukormentes rumos sport szelet

Ferdinánd tekercs